Οι πιο ακριβές θεραπείες σπα ανά τον κόσμο

Από την Ανατολή ως την Δύση, βρήκαμε τις πιο πολυτελείς θεραπείες που μπορεί κάποιος να απολαύσει σε ένα σπα. Αν και σε πρώτη φάση μπορεί να φαίνονται παράλογες ή υπερβολικές, τα αποτελέσματα τους είναι αξιοθαύμαστα. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές εύκολες και οικονομικές λύσεις για χαλάρωση, απαλά πέλματα ή λαμπερό πρόσωπο. Εμείς όμως ανακαλύψαμε λίγο πιο ιδιαίτερες λύσεις.

*Διαμάντια και σμαράγδια, ζεσταμένα στους κατάλληλους βαθμούς και τοποθετημένα στην σωστή θέση. Το αποτέλεσμα; Ηρεμία και χαλάρωση μιας και τοποθετούνται σε τέτοιες θέσεις ώστε να επιτευχθεί ή μέγιστη δυνατή ευεξία.

*SeaweedΦύκια από τα βάθη της θάλασσας, καλύπτουν κάθε σπιθαμή του δέρματος. Κάνει την καλύτερη δυνατή απολέπιση και δίνει μία αίσθηση που λίγες φορές έχετε νιώσει.

*Χαβιάρι. Αυτή η θεραπεία, καλύπτει το πρόσωπο σας με χαβιάρι αξίας 500$. Μπορεί να ακούγεται ακριβό, άλλα υπάρχουν άτομα που το επιλέγουν ξανά και ξανά.

*Αυτή η θεραπεία είναι αποκλειστικά για ζευγάρια: Αφού απολαύσετε υπηρεσίες όπως υδροθεραπεία, μπάνιο μέσα σε τεχνητούς καταρράκτες, σάουνα σε τούρκικα λουτρά και θεραπεία μέσα σε ατμό από ξύλο ευκαλύπτου, περνάτε στην δεύτερη φάση. Επί 30 λεπτά απολαμβάνετε μασάζ ποδιών το οποίο χαλαρώνει ολόκληρο το σώμα. Μετά, 5 μασέρ αναλαμβάνουν το υπόλοιπο σώμα. Αυτό σημαίνει ότι δέκα χέρια κάνουν το σώμα σας να φτάσει σε επίπεδα χαλάρωσης τα οποία δεν ξέρατε ότι υπάρχουν. Μόνο που κοστίζει περίπου 4000$

*Όσο περίεργο και αν σας ακουστεί, και όσο και αν σας θυμίζει την Κλεοπάτρα με το μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας, υπάρχουν άτομα στο Μαϊάμι που διαθέτουν 5000$ για να κάνουν μπάνιο σε μία μπανιέρα με νερό Evian. Μερικοί θεωρούν ότι απλά είναι ένα διαπιστευτήριο του κοινωνικού στάτους αυτού που θα επιλέξει αυτή την θεραπεία. Άλλοι θεωρούν ότι τα 1000 λίτρα Evian σε συνδυασμό με έλαια και ροδοπέταλα αδειάζουν το μυαλό και εξασφαλίζουν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Κάποια είναι περίεργα. Κάποια είναι παράλογα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κόσμος που έχει πληρώσει για αυτά, οπότε το αποτέλεσμα σίγουρα δεν ήταν κακό.