Οι πιο ιδιαίτερες θεραπείες σπα

Σπα ανά τον κόσμου ψάχνουν τρόπους να πρωτοπορήσουν. Ξεφεύγουν από τον κλασικό ορισμό του σπα και προσπαθούν να κάνουν την εμπειρία αυτή ολοένα και πιο ιδιαίτερη. Βρήκαμε τις πιο ιδιαίτερες θεραπείες και σας τις παρουσιάζουμε. Είτε για να τις αποφύγετε, είτε για να τις επιλέξετε, αν βρεθείτε σε κάποιο σπα που τις προσφέρει.

Μασάζ με φίδια

Αν φοβάστε τα φίδια, θα ήταν πιο σοφό να αποφύγετε αυτή την εμπειρία. Αν πάλι δεν τα φοβάστε, αυτή η θεραπεία θα σας προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης. Η αίσθηση είναι ιδιαίτερη μιας και το φίδι κινείται με ιδιαίτερο τρόπο στην πλάτη σας.

Μασάζ με κάκτοMassage cactus

Συνήθως πάμε σε ένα μασάζ για να χαλαρώσουμε, να φύγουμε από τους ήχους της πόλης και οτιδήποτε μας στρεσάρει. Πως λοιπόν το μασάζ με κάκτο θα το πετύχει αυτό; Η θεραπευτική αξία αυτού του μασάζ οφείλεται στο λάδι που βγαίνει από τον κάκτο το οποίο θα αποβάλει όλες τις τοξίνες που υπάρχουν στο σώμα. Τα αγκάθια του κάκτου θα μείνουν έξω από την θεραπεία.

Σαλιγκάρια

Μπορεί η εικόνα πολλών σαλιγκαριών να κάνουν βόλτα στην πλάτη σας να είναι λίγο αποκρουστική, το αποτέλεσμα όμως κάθε άλλο παρά αποκρουστικό θα είναι. Το υγρό που που αφήνουν πίσω τους τα σαλιγκάρια καθώς κάνουν την βόλτα τους, κάνει το δέρμα πιο μαλακό και από μωρού.

Χρυσός 24 καρατίων

Μπορεί ο τολμηρός που θα επιλέξει αυτή την θεραπεία, να θυμίζει άγαλμα σε πολυτελές ξενοδοχείο με τον χρυσό στο πρόσωπο του, το πιο σημαντικό όμως είναι τι θα θυμίζει αφού τον αφαιρέσει. Ο χρυσός έχει την ιδιότητα να ανορθώνει, να μαλακώνει και να φωτίζει το δέρμα. Μειώνει το κολλαγόνο και κάνει το πρόσωπο να δείχνει δέκα χρόνια πιο νέο.

Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε ένας μπορεί να κάνει πράξη όποια ιδέα και αν του κατεβεί. Αν αυτή η ιδέα όμως, έχει αποτέλεσμα, γιατί να μην την επιλέξουμε;