Πακέτα διακοπών σπα: Πού θα θέλατε να ταξιδέψετε σήμερα;

spa-vacation-packagesΓια να επιτύχουν την ανώτερη φιλοξενία πολλά μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία και τουριστικές μονάδες έχουν δημιουργήσει ειδικά πακέτα, που συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης. Τα πακέτα αυτά δεν απευθύνονται μόνο στην πελατεία τους, αλλά και σε όλους όσους βρίσκονται στον ίδιο τόπο και αποζητούν τη χαλάρωση και την ευεξία. Τα προγράμματα, τα οποία προσδίδουν τον χαρακτηρισμό «σπα» στα ξενοδοχεία, αποτελούν ταυτόχρονα το καλύτερο δώρο για να χαλαρώσει κανείς το μυαλό και το σώμα του.

Αλήθεια, σκέφτεται κανείς τίποτα πιο αναζωογονητικό από μια κούρα ομορφιάς που θα τονώσει το σώμα και τις αισθήσεις μετά από την πολύωρη παραμονή στη θάλασσα και την έκθεση στον ήλιο ή μετά από μια «παγωμένη» μέρα στο βουνό, όπου η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν; Έτσι, πολλά είναι τα ξενοδοχεία αυτά που έχουν συμπεριλάβει στις παροχές τους μια μεγάλη ποικιλία ειδικών θεραπειών σπα, οι οποίες απευθύνονται χωρίς περιορισμούς σε κάθε άτομο ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Όλα τα πακέτα θεραπειών πραγματοποιούνται σε ολοκληρωμένα κέντρα ευζωίας, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργούν καθημερινά και όλο τον χρόνο στα σπα ξενοδοχεία. Οι θεραπείες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες ούτως ώστε να τονώνουν τον οργανισμό του πελάτη και, όπως είναι φυσικό, να φέρουν στο φως τον πιο όμορφο εαυτό του. Η ποικιλία είναι ανεξάντλητη και έτσι όλοι μπορούν να βρουν αυτό ακριβώς που αναζητούν και τους ταιριάζει στα ξενοδοχεία που υπακούουν στους κανόνες της ομορφιάς: ατμόλουτρα, μασάζ με αρωματικά έλαια, ηφαιστειακές πέτρες και ασιατικές ολιστικές θεραπείες, μάσκες προσώπου με άργιλο, πακέτα περιποίησης των άκρων (π.χ. μανικιούρ και πεντικιούρ), αποτρίχωση με ειδικά προϊόντα σπα, μάσκες για μεταξένια μαλλιά και πολλές άλλες exclusive υπηρεσίες.

Εάν πάλι όλα όσα προαναφέρθηκαν δεν αρκούν, μπορεί κανείς να επιλέξει ανάμεσα σε θεραπείες μαυρίσματος, ανατολίτικα λουτρά με άλατα λεβάντας, θεραπείες σώματος με θερμά όστρακα, μασάζ-ρεφλεξολογία και πολλές ακόμα σύγχρονες ή παραδοσιακές υπηρεσίες είναι κατά καιρούς «της μόδας».

Το σίγουρο είναι πως ένα σπα ξενοδοχείο με επαγγελματικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας αποτελεί τον απόλυτο προορισμό διακοπών χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

ADD YOUR COMMENT