Πολυτελές ταξίδι στα κέντρα σπα της Κύπρου

luxury-trip-to-spa-centers-in-cyprusΌταν ακούσει κάποιος τις λέξεις “κέντρο σπα”, σίγουρα του έρχονται στο μυαλό έννοιες όπως περιποίηση, χαλάρωση, φροντίδα, άνεση, πολυτέλεια, υγεία, αυτοσυγκέντρωση, αποτοξίνωση, απόδραση από την καθημερινότητα κ.ά. Φυσικά όχι άδικα, διότι ένα κέντρο σπα και ευεξίας, ως απώτατο στόχο έχει να μεταδώσει όλες αυτές τις έννοιες σε κάθε επισκέπτη του, μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένων προγραμμάτων, άρτια διαμορφωμένων για να επιφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Κύπρος, δε θα μπορούσε παρά να έχει στην επικράτειά της πληθώρα κέντρων σπα, είτε μεμονωμένων είτε δημιουργημένων από ξενοδοχειακές μονάδες. Κάποια από τα πιο πολυτελή, επιστημονικά καταρτισμένα κέντρα σπα περιγράφονται παρακάτω:

  • Το GrandResort στεγάζει το Musses spa το οποίο διαθέτει 9 δωμάτια φροντίδας, πολυτελή δωμάτια χαλάρωσης, υδρομασάζ με χρωματοθεραπεία, χαμάμ, σάουνα και τζακούζι. Βρίσκεται στη Λεμεσό και το ξενοδοχείο είναι κατηγορίας πέντε αστέρων.
  • Το Le Meridien Spa & Resort της Λεμεσού διαθέτει 34 δωμάτια φροντίδας, χαμάμ, σάουνα, εσωτερική πισίνα με θερμαινόμενο νερό. Το κέντρο προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων περιποίησης και φροντίδας και είναι γνωστό για το πρόγραμμα θαλασσοθεραπείας του.
  • Το Amathus Spa resort τοποθετείται στη Λεμεσό και διαθέτει 11 δωμάτια φροντίδας, κέντρο υγείας, τζακούζι, χαμάμ και χώρο χαλάρωσης με κατάλληλο φωτισμό, ήχο τρεχούμενου νερού και ποικιλία εξωτικών φυτών.
  • Το Columbia Beach Resort βρίσκεται στο Πισσούρι και διαθέτει κάποια από τα καλύτερα προγράμματα περιποίησης, μασάζ, αρωματοθεραπείας σε όλη την Κύπρο, κάτι που αποδεικνύεται από τις πολλές βραβεύσεις του από το World Travel Awards.
  • Στο Λατσί βρίσκεται το κέντρο σπα Thalassa spa, του ξενοδοχείου Anassa Hotel, το οποίο είναι ρωμαϊκής έμπνευσης. Διαθέτει 18 δωμάτια φροντίδας, σάουνα, χαμάμ, πισίνα με θαλασσινό νερό για άσκηση, δωμάτιο υγείας και χώρο για γιόγκα.
  • Το κέντρο σπα του Four Season είναι το πρώτο που εφάρμοσε θαλασσοθεραπεία και το μοναδικό που χρησιμοποιεί προϊόντα Shiseido σε όλη την ανατολική Μεσόγειο. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων αρωματοθεραπείας. Βρίσκεται στη Λεμεσό.
  • Το Asphodel Spa του ξενοδοχείου Azia resort & spa βρίσκεται στην Πάφο και αποτελεί ένα από τα καλύτερα σπα. Διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά δωμάτια φροντίδας, χώρους αρωματοθεραπείας, φωτοθεραπείας, δωμάτιο υγείας, τζακούζι, σάουνα, χαμάμ και εσωτερική πισίνα.

ADD YOUR COMMENT