Τι πρέπει να σκεφτείτε επιλέγοντας διακοπές σε σπα

what-should-you-consider-choosing-holidays-in-spaΠώς θα επιλέξετε το τέλειο κέντρο σπα για τις διακοπές σας ή αυτό που είναι κατάλληλο για τις δικές σας, εξατομικευμένες ανάγκες;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας πριν επιλέξετε. Δείτε μερικούς από αυτούς παρακάτω και ενδεχομένως θα απολαύσετε περισσότερο τις διακοπές σας και θα έχετε περισσότερες παροχές για τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε.

Καθορίστε το ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε πριν αρχίσετε την έρευνά σας

Υπάρχουν σπα διαφόρων κατηγοριών και με διαφορετικές τιμές βέβαια, όμως γενικός κανόνας είναι ότι τα ολοκληρωμένα κέντρα σπα είναι μάλλον πολυτελείς ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις με την ανάλογη τιμολογιακή πολιτική.

Αποφασίστε τι είδους διακοπές σε σπα θέλετε να κάνετε

Προτιμάτε ένα τροπικό κέντρο σπα με πρόσβαση σε παραλία; Ή σας ταιριάζει καλύτερα ένα ανάλογο κέντρο σε κάποιο απομονωμένο βουνό, όπου θα μπορείτε επίσης να κάνετε φυσιολατρικούς περιπάτους;

Επιλέξτε τον προορισμό που προτιμάτε

Υπάρχουν εξαιρετικά κέντρα σπα στην Ελλάδα, στα νησιά ή στην ηπειρωτική χώρα. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, οι πιθανοί προορισμοί είναι αναρίθμητοι, στην Καραϊβική, την Ευρώπη, το Ντουμπάι, την Ταϊλάνδη ή την Πολυνησία.

Λάβετε σοβαρά υπόψη σας την παρέα με την οποία θα ταξιδέψετε

Αν ψάχνετε για ανάπαυση και χαλάρωση δε θα ήταν σωστό να επιλέξετε κάποιο ξενοδοχείο για singles, όπου όλοι ψάχνουν για ξέφρενη διασκέδαση. Από την άλλη, αν ταξιδέψετε μόνος σας ίσως να απογοητευτείτε πηγαίνοντας σε κάποιο οικογενειακό ξενοδοχείο, όπου οι πιθανότητες να κάνετε νέες γνωριμίες θα είναι περιορισμένες. Αν ταξιδεύετε για μήνα του μέλιτος, θα πρέπει να προτιμήσετε κάποιο ρομαντικό κέντρο σπα, που απευθύνεται κυρίως σε ζευγάρια.

Σκεφτείτε τι υπηρεσίες σπα θα χρησιμοποιήσετε

Αν ψάχνετε για κάποιο συγκεκριμένο μασάζ, ειδικές θεραπείες, κτλ, θα πρέπει να το καθορίσετε από την αρχή της έρευνάς σας.

Συγκρίνετε τις τιμές

Επισκεφθείτε τα κυριότερα online πρακτορεία κρατήσεων και ψάξτε για τις καλύτερες τιμές ή τις ειδικές προσφορές, με βάση πάντα τις δικές σας ανάγκες. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά στην τιμή που μπορείτε να πετύχετε για το ίδιο κατάλυμα, στις ίδιες ημερομηνίες.

ADD YOUR COMMENT