Χάστε βάρος εύκολα στα Spa!

lose-weight-easily-at-the-spaΜια τάση εν τη γενέσει αρχίζει να βρίσκει υποστηρικτές που θέλουν να χάσουν βάρος εύκολα και διασκεδαστικά, χωρίς τον κόπο της σωματικής άσκησης και δίαιτας. Τα δύο τελευταία, αν και προτείνονται από τους ειδικούς ως οι καλύτεροι τρόποι απώλειας βάρους, δεν έχουν απήχηση σε όσους δεν έχουν ισχυρή θέληση. Οι πειρασμοί πολλοί και η τεμπελιά πανίσχυρη. Γι’ αυτό, πολλά κέντρα αδυνατίσματος προσφέρουν πλέον πακέτα διακοπών τύπου Spa για απώλεια βάρους.

Αδυνατίστε και αλλάξτε νοοτροπία

Ουσιαστικά, προσφέρονται πακέτα αδυνατίσματος ως διακοπές με στόχο τη σταθεροποίηση του βάρους και την υιοθέτηση ενός υγιεινότερου τρόπου ζωής. Το πρόγραμμα συνήθως περιλαμβάνει 3-4 εβδομάδες διαμονής μέσα στο κέντρο για μέγιστα αποτελέσματα. Η προσέγγιση του πελάτη είναι ολοκληρωμένη και ο στόχος είναι η αλλαγή νοοτροπίας και η συνειδητοποίηση των λειτουργιών του σώματος.

Τι αποκομίζετε

Ο σκοπός είναι να αναπτύξει ο πελάτης μια εγγενή και εσωτερική επιθυμία να χάσει βάρος μέσω συζητήσεων με ειδικούς, ομαδικές συνεδρίες και προσωπικές αφηγήσεις εμπειριών. Η φιλοσοφία είναι ότι η απώλεια βάρους επιτυγχάνεται σε ομαδικό περιβάλλον, γιατί υπάρχει υποστήριξη από την ομάδα. Η απασχόληση είναι έντονη και ο πελάτης συμμετέχει καθημερινά σε πολλές δραστηριότητες.

Πώς το αποκομίζετε

Τα προγράμματα περιλαμβάνουν παρακολούθηση από ειδικό σε σταθερή βάση και διατροφή με συγκεκριμένα χορτοφαγικά γεύματα. Εντούτοις, η διασκέδαση έγκειται σε άλλες δραστηριότητες όπως ασκήσεις χαλάρωσης, αερόμπικ, μασάζ, αποτοξίνωση με χυμούς, περιπάτους στη φύση, καθημερινές ομιλίες για θέματα υγείας και χρήση σύγχρονων μεθόδων θεραπείας. Επιπλέον, δίδεται μεγάλη βάση στην υιοθέτηση μιας πιο υπεύθυνης αντίληψης για το πώς λειτουργεί το σώμα και πώς πρέπει να του συμπεριφερόμαστε.

Πρωτοπόροι και προσοχή!

Το Hippocrates Health Institute στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ πρωτοπορεί και προσφέρει μοναδικά προγράμματα, όπου ο πελάτης γεύεται και διαμορφώνει μια ολοκληρωμένη άποψη περί σώματος, διατροφής (κυρίως με λαχανικά και φρούτα), χημείας των τροφών και αντίδρασης με το σώμα. Το Ινστιτούτο προσφέρει, ωστόσο, μόνο χορτοφαγικά προγράμματα. Όσο δελεαστικό ακούγεται ένα τέτοιο πακέτο αναψυχής άλλο τόσο αξίζει προσοχής. Οι τιμές είναι σχετικά υψηλές. Υπάρχουν πολλές επιλογές όμως όσον αφορά τις δραστηριότητες και τα προγράμματα διατροφής (π.χ. με κρέας). Αν το αντέχετε όμως, σίγουρα θα είναι οι καλύτερες διακοπές που μπορείτε να έχετε, γιατί τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά.

ADD YOUR COMMENT